JUBILEUM CONCERT SAMOOSARA & FRIENDS

Samoosara viert dit jaar haar 10-jarig jubileum! Ons jubileumconcert in januari 2021 kon door de strengere coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet…. We hebben een nieuwe datum gepland: zondag 30 januari 2022. Je bent dan om 15.00 uur van harte welkom in de sfeervolle Terpstjerke van Akkrum (adres: Om ‘e Toer 6). We brengen een veelzijdig programma van Jiddische en Hebreeuwse muziek met veel Friese teksten en witzen (grappen). Mis het niet!

SAMOOSARA & FRIENDS
Wij, Johan Cnossen (dwarsfluit en zang), Wietze de Jong (accordeon en zang) en Anje de Jong (viool en zang), verzorgen ruim tien jaar lang in alle uithoeken van Fryslân optredens en complete kerkdiensten. Tijdens ons jubileumconcert op 30 januari pakken we groots uit. Onze muziekvrienden Ymke Postma op bas en Alwin de Jong op gitaar spelen met ons mee. We brengen natuurlijk ‘oude bekenden’ uit 10 jaar Samoosara, maar ook nieuwe nummers passeren de revue.

RESERVEER JE KAARTEN!
Wil je zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan nu alvast je kaarten (10 euro per stuk incl. pauzedrankje) via: aa.dejong@hotmail.com.

CORONACHECK
We hopen natuurlijk dat de coronacheck bij de toegang op 30 januari niet meer hoeft. Maar op dit moment moet het nog wel. Daarom vragen we alle bezoekers naar ons jubileumconcert mee te nemen een geldig legitimatiebewijs en coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag). Hou deze website in de gaten voor actuele informatie over het concert.